Міністерство соціальної політики в рамках проекту „Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми” за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та Львівського державного університету внутрішніх справ Міністерства внутрішніх справ України презентує чат-бот з протидії торгівлі людьми „Залишайся в безпеці” (далі - чат-бот).

Чат-бот - це інформаційний ресурс створений з метою підвищення інформованості про проблему торгівлі людьми. В чат-боті можна швидко знайти основну інформацію щоб попередити потрапляння в тенета торгівців людьми, а так само інформацію про можливості надання допомоги тим, хто зазнав цього злочину.

На жаль, постраждалі не завжди готові самостійно усвідомити те, що з ними трапилось, і є торгівлею людьми, а вони потребують допомоги, яка гарантована державою. Дізнавшись більше про проблему торгівлі людьми можна вчасно її розпізнати та залишитись в безпеці або вчасно допомогти надання допомоги тим, хто цього потребує.

Долучитись до вищевказаного чат-боту можна, сканувавши QR-код (із картинки, що додається).