Головне управління статистики інформує. Обсяг реалізованих послуг  підприємствами (юридичними особами) та їх відокремленими підрозділами, основним видом економічної діяльності яких є надання послуг, у ІІІ кварталі 2021р.  склав 4398,1 млн.грн.

У структурі загального обсягу реалізованих послуг значну частку склали обсяги послуг транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (72,5% загальнообласного обсягу). Вагомими були також обсяги послуг у сфері освіти (6%), з діяльності адміністративного та допоміжного обслуговування (4,5%), операцій з нерухомим майном (4,4%), охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (3,5%), інформації та телекомунікацій (3,4%).

Населенню області надано послуг на 735,5 млн.грн, що склало 16,7% від загального обсягу реалізованих послуг. Найбільшим попитом серед населення користувалися послуги у сфері освіти і охорони здоров’я та надання соціальної допомоги (35,5% та 16,4% загальнообласного обсягу наданих населенню послуг відповідно), тимчасового розміщування й організації харчування (13,6%), транспорту, складського господарства, поштової та кур’єрської діяльності (12,3%), інформації та телекомунікацій (8%), операцій з нерухомим майном (5,6%), адміністративного та допоміжного обслуговування (4,9%).

 

© Головне управління статистики в Івано-Франківській області, 2021