Фото без описуНа прийомі побувало 7 мешканців громади, яким надано 10 послуг.
Фахівець сервісного центру проінформувала щодо:
?? визначення права на пенсію;
?? визначення страхового стажу;
?? порядку проведення перерахунку пенсій.
Окрім того,  повідомила відвідувачам, що в особистому кабінеті застрахованої особи на вебпорталі Пенсійного фонду України функціонує послуга із автоматичного розрахунку прогнозованого розміру пенсій «Пенсійний калькулятор», який надає можливість введення даних для розрахунку прогнозованого розміру пенсії за віком та загального стажу.
Також роз'яснила про можливість жителів громад  отримати  необхідну інформацію дистанційно, за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Через вебпортал  користувачі можуть взаємодіяти із Фондом онлайн та  мають змогу самостійно:

?? записатися на особистий прийом до керівництва Головного управління, зокрема, обрати дату, час та тему для обговорення; 
?? отримати відомості про свою трудову діяльність;  
?? переглянути свою пенсійну справу в електронному вигляді (основні та адресні дані, довідки про заробітну плату та трудовий стаж); 
?? подати звернення (пропозицію, скаргу, клопотання) тощо.
 Мешканці громади відзначили  важливість наближення сервісів з надання послуг до громадян, особливо у період, коли область перебуває у червоній зоні епіднебезпеки, та подякували за співпрацю.

Принагідно повідомляємо, що фахівці ПФУ проводять прийом у приміщенні ЦНАПу кожного третього четверга місяця з 9:00 до 12:00 год.

Фото без описуФото без опису