Фото без опису12 липня, у свято Верховних апостолів Петра і Павла, в селі Цуцилів, відбулося свято Переріслянської територіальної громади «ФЕСТИНИ ЄДНАННЯ».

Фото без описуУрочистості розпочалися з освячення та благословення священниками, які служать на території громади, символіки громади, а саме прапорів і гербів Переріслянської територіальної громади та її сіл.

Фото без описуПісля виконання Державного гімну України до присутніх звернувся з привітальним словом сільський голова Володимир Молдавчук, підкресливши здобутки громади та подякував всім тим, хто продовж всього часу існування громади долучався до її розвитку.

Фото без описуВ урочистостях також взяв участь, як почесний гість, виконавчий директор Асоціації ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук, який у своєму слові, також привітав присутніх на святі та запевнив про всебічну підтримку територіальної громади зі сторони асоціації.

Своє мистецтво того дня представляли працівники культури, аматори сцени і народного мистецтва Переріслянської територіальної громади, яким публіка дарувала гучні оплески.

«Родзинкою» свята, стало нагородження футболістів ФК «Сокіл» Фитьків-Грабовець» за зайняте перше місце у чемпіонаті Надвірнянського району з футболу сезону 2020-2021 р.р. ІІ ліга.

Святкування відбулося у рамках традиційного фестивалю.

Детальніше у відеосюжеті: