12 липня, у свято Верховних апостолів Петра і Павла, в селі Цуцилів, відбулося свято Переріслянської територіальної громади «ФЕСТИНИ ЄДНАННЯ».

Урочистості розпочалися з освячення та благословення священниками, які служать на території громади, символіки громади, а саме прапорів і гербів Переріслянської територіальної громади та її сіл.

Після виконання Державного гімну України до присутніх звернувся з привітальним словом сільський голова Володимир Молдавчук, підкресливши здобутки громади та подякував всім тим, хто продовж всього часу існування громади долучався до її розвитку.

В урочистостях також взяв участь, як почесний гість, виконавчий директор Асоціації ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук, який у своєму слові, також привітав присутніх на святі та запевнив про всебічну підтримку територіальної громади зі сторони асоціації.

Своє мистецтво того дня представляли працівники культури, аматори сцени і народного мистецтва Переріслянської територіальної громади, яким публіка дарувала гучні оплески.

«Родзинкою» свята, стало нагородження футболістів ФК «Сокіл» Фитьків-Грабовець» за зайняте перше місце у чемпіонаті Надвірнянського району з футболу сезону 2020-2021 р.р. ІІ ліга.

Святкування відбулося у рамках традиційного фестивалю.

Детальніше у відеосюжеті: