Фото без опису

Ось ми і дочекались літа,

Перше червня – ваша втіха,

Бо цей день у всьому світі,

Приурочили вам дітям!

 

         

  30 травня 2021 р. в Переріслянській територіальній громаді святкували Міжнародний День захисту дітей. Свято під назвою «Люблю цей світ, бо в ньому є діти» проводилось у будинку культури с. Перерісль. Урочистості розпочались благословенням всечесного отця Андрія, сільського голови Володимира Молдавчука, секретаря сільської ради та багатодітної мами Любов Гук.  Вони побажали усім діткам здоров’я, радості, щастя, мудрості, працьовитості, Божого благословення та гарного відпочинку на літніх канікулах.       

     Глядачі мали змогу послухати святковий концерт у виконанні учасників зразкового дитячого драматичного гуртка «Хоробрі мандрівники» (кер. Ганна Насадюк), танцювального гуртка «Джерельце» (кер. Галина Поптанич), учнів 3 класу Переріслянського ліцею (кер. Наталя Данилюк), учасників Волосівського БК (кер. Андрій Угринчук) та Волосівського НВК, учасників Гаврилівського БК (кер. Леся Гайдаш) та Гаврилівського ліцею, учасників Фитьківського клубу (кер. Оксана Івасик) та Фитьківського ліцею, учасників Цуцилівського народного дому та Цуцилівської гімназії.

    Потім присутні розглядали виставку дитячих робіт закладів дошкільної та загальної середньої освіти Переріслянської ТГ організовану відділом освіти, молоді та спорту, захоплювалися роботами вишиваної писанки уродженця села Перерісль Івана Остап’юка. Після концертної програми діти мати змогу потанцювати, поласувати  поп-корном, солодкою ватою, морозивом та солодощами.

   Сьогодні, в День захисту дітей, хочеться привітати всіх маленьких мешканців громади зі святом і побажати побільше радісних і світлих моментів. Діти - це безмежна ще не зіпсована щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Діти - це ангели. Вони не повинні страждати від того, що хтось вважає їх чужими. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Нехай кожна дитина має сім’ю і щасливе дитинство, а мама і тато піклуються та завжди знаходяться поруч! Давайте створимо для них такий світ разом!

 

Відділ у справах дітей та соціального захисту населення Переріслянської ТГ.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису