Побутові клієнти ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" вже кілька місяців споживають газ за стабільною ціною. Не зміниться вона для них і у квітні. Компанія продовжуватиме здійснювати постачання природного газу для населення і з 1 квітня 2021 року за ціною 6,99 грн/м³ з урахуванням ПДВ, що дорівнює 0,65900 грн/кВт*год (на основі даних про значення вищої теплоти згорання за період з 1 по 25 число місяця, отриманих від Оператора ГРМ).

Для усіх учасників ринку природного газу дуже важливо стабільно закінчити поточний опалювальний сезон. Однією із запорук стабільного газопостачання є вчасний розрахунок за спожитий газ. Будь ласка, сплачуйте за природний газ вчасно.

На жаль, ситуація на європейських біржах залишається нестабільною – після нетривалого зниження ціна газу знов почала зростати. Виходячи з останніх світових тенденцій аналітики прогнозують, що очікуване літнє зниження вартості блакитного палива може взагалі не відбутися.

Для того, щоб застрахувати своїх клієнтів від цінових коливань, ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» готує для них особливий продукт – річний контракт на газ з фіксованою ціною. Його запровадження очікується вже з 1 травня поточного року.

Річний контракт — це страховка для споживачів від цінових коливань і гарантія стабільної ціни впродовж року.

Більш детально про переваги річного контракту читайте у наших наступних повідомленнях.