Протокол № 30

засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій «Про встановлення карантину із запровадженням обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території Переріслянської ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2. Про опалювальний сезон на території Переріслянської ОТГ. Аналіз стану доріг комунальної власності та доріг державного значення Переріслянської ОТГ.»

 

від 16.12.2020  р.                                                                 11.00 год.                                                                                                      

ГОЛОВУВАВ: завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи, цивільного захисту, надзвичайних ситуацій та охорони праці Непеляк В.Д.

ПРИСУТНІ: члени Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, працівники Переріслянської ОТГ, члени протиепідемічного штабу Переріслянської ОТГ.

        

Беручи до уваги ст.29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», на виконання постанови № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CоV-2, від 20 травня 2020 р. №392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2» та від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2», на виконання протоколу № 57 позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 26 листопада 2020 року, на виконання протоколу № 59 позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 16 грудня 2020 року

 

 

 

СЛУХАЛИ:

1.Про забезпечення виконання постанови № 1236 від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2».Про продовження дії карантину на території Переріслянської ОТГ.

2. Інформацію про хід опалювального сезону на території Переріслянської громади.

Опалювальний сезон у всіх закладах і відомчих установах Переріслянської ОТГ розпочався вчасно. Проведено профілактичні повірки лічильників,систем сигналізаторів загазованості, проведено чистку димохідних каналів. Пакет документації скеровано у газове господарство Надвірнянського району. Вчасно установи отримали право на запуск котелень. 2 жовтня 2020 року проведено перевірку знань і навчання операторів газових котелень. Проведено роз'яснювальну роботу щодо необхідності економії палива у теплу погоду в зимовий період  та бесіду щодо дотримання техніки безпеки під час робочої зміни. Керівництвом ОТГ неодноразово проводилися перевірки роботи котелень та функціонування механічних установок вузлів котелень. Договори на постачання дров та газу підписані, проплати проводяться вчасно.

3. Проведено аналіз стану доріг комунальної власності та доріг державного значення, які проходять через територію Переріслянської ОТГ. Частково усунені недоліки на дорогах комунальної власності силами громади у с. Фитьків (1,5 км), с. Перерісль (2 км). За ініціативою підприємця Вінтонишина В.І. на дорогах комунальної власності с. Переросля встановлені попереджувальні знаки «пішохідний перехід» та «увага школа». Ведуться переговори з Надвірнянським райавтодором та іншими допоміжними структурами щодо підписання угод про надання техніки взимку для проведення снігоочисних робіт, обробки  дорожнього покриття посипковим матеріалом на дорогах Переріслянської ОТГ. Наразі проводяться ремонтні роботи дороги Цуцилів – Гаврилівка силами фірми ПБС.

 

ВИРІШИЛИ:

  1. Продовжити на території Переріслянської ОТГ дію карантину з 19 грудня 2020 року до 28 лютого 2021 року.

Взяти до виконання постанову Кабінету Міністрів № 1236 від 9 грудня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CоV-2».

2.Інформацію  про хід  опалювального сезону  на території Переріслянської громади взяти до уваги.

3.Повідомлення про стан доріг Переріслянської ОТГ взяти до уваги.

4. Контроль за виконанням протокольних доручень залишаю за собою. 

 

Підписали:

Голова постійної комісії                                           Василь  Непеляк 

Відповідальний секретар                                           Ірина  Ерстенюк