Фото без описуВ рамках реалізації проекту «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19», Комунальне некомерційне підприємство «Переріслянська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Переріслянської ОТГ отримало безкоштовну благодійну пожертву у вигляді набору засобів індивідуального захисту та дезінфекції для медичних працівників, для запобігання розповсюдженню на території громади коронавірусної хвороби COVID-19.

Благодійна допомога була надана Міжнародним благодійним фондом «Карітас України» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

Фото без описуСеред отриманого: медичні захисні маски, захисні костюми, захисні окуляри, респіратори, рукавички, безконтактний термометр, а також засоби для дезінфекції рук.

Враховуючи складну ситуацію, будь-яка допомога сьогодні для громад є вкрай потрібною. Мешканці Переріслянської ОТГ вдячні благодійному фонду «Карітас України» і Програмі «U-LEAD з Європою» за значну підтримку.

Вкотре просимо мешканців з розумінням ставитись до умов карантинного режиму.

Зараз кожен повинен розуміти, що небезпека усе ще серед нас, і послаблення карантину не означає його цілковитого скасування.

Приємно усвідомлювати, що є в нашій країні люди та  організації, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра.