Фото без описуУ величне християнське свято Успіння Пресвятої Богородиці, в с.Перерісль на сільському стадіоні, відбулись "ФЕСТИНИ ЄДНАННЯ ПЕРЕРІСЛЯНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ".

На пісенний фестиваль, організований та проведений комунальним закладом культури "Переріслянський центр культури та дозвілля", завітали представники влади Переріслянської сільської ради ОТГ, почесні гості. Жителів села Перерісль та гостей «Фестин єднання» із святом привітали в.о.Переріслянського сільського голови  ОТГ Любов Гук, заступники сільського голови ОТГ Василь Непеляк та Василь Гринчак, в.о старост сіл, які входять в ОТГ та почесні гості свята.

В концертній програмі взяли участь колективи художньої самодіяльності та солісти-вокалісти з сіл Волосів, Гаврилівка, Перерісль та Фитьків, Народний духовий оркестр РБК, а також Народний аматорський вокальний ансамбль «Черлені пацьорки» з Делятинської ОТГ.

Також всі гості "Фестин єднання" мали змогу переглянути виставки вишивок, картин та інших виробів народного мистецтва, які представили народні умільці сіл Волосів, Гаврилівка, Перерісль та Фитьків, а також скуштувати смачні страви та напої домашньої кухні.

Фотозвіт з заходу можна переглянути ТУТ