Фото без описуЩорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі і медсестри, але й всі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя. Тож напередодні свята, 13 червня, в приміщенні будинку культури села Перерісль Комунального закладу  культури «Переріслянський ЦКіД» відбулися заходи з нагоди Дня медичного працівника.

Медиків громади вітали виконуюча обов’язки Переріслянського сільського голови ОТГ Любов Гук, заступник Переріслянського сільського голови ОТГ Василь Непеляк та головний лікар Комунального некомерційного підприємства «Переріслянська амбулаторія загальної практики сімейної медицини» Іванна Гурмак.

Фото без описуЗвертаючись до медичних працівників, вони висловили їм свою вдячність за самовіддану працю та вірність обраній професії.

Виконуюча обов’язки Переріслянського сільського голови ОТГ Любов Гук подякувала працівникам медичної галузі громади за невтомну працю, побажала щастя, доброго здоров’я, благополуччя, затишку в родинах, професійних успіхів і людської шани та урочисто вручила Грамоти за багаторічну сумлінну працю, служіння справі медицини, вагомий внесок щодо поліпшення медичного обслуговування населення Переріслянської ОТГ та з нагоди відзначення Дня медичного працівника.

Приємним завершенням урочистостей став святковий концерт, який представили художні колективи та виконавці Переріслянської ОТГ.