05 грудня 2018 року у залі засідань Івано-Франківської обласної ради відбувся захід з нагоди Дня місцевого самоврядування, на якому було нагороджено кращих представників місцевого самоврядування, а також переможців IX обласного конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Фото без опису   Кращих представників місцевого самоврядування нагородили почесними грамотами та подяками. Зокрема, за сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток громад області та з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування грамотою обласної ради було нагороджено в.о.Переріслянського сільського голови ОТГ Гук Любов Георгіївну.

   Також Переріслянську сільську раду ОТГ нагороджено дипломом переможця IX обласного конкурсу за проект "Збережімо землю - у нас її невеликий шматок" (встановлення контейнерних майданчиків для роздільного збору сміття). Диплом, з рук голови Івано-Франківської обласної ради, отримав автор проекту Василь Гаврищук.

 Всього на дев’ятий обласний конкурс було подано 150 проектів від 87 місцевих рад, в тому числі 16 ОТГ, серед яких два проекти від Переріслянської сільської ради  ОТГ.