21 грудня 2018 року  в день святого Архистратига Михаїла в приміщенні КЗК "Переріслянський центр культури і дозівілля" (будинок культури с. Перерісль) відбулась вистава Марійки Підгірянки «В чужому пір’ї»  у виконанні дитячого зразкового драматичного колективу «Хоробрі мандрівники» Переріслянського сільського будинку культури.

Фото без опису  За вікном сніжок, а на сцені буяє весна. Маленькі артисти заставили повірити в казку.

   Всіх зачаровоють дзвінкоголосі Лілеї, які виконують М.Ерстенюк та М.Угринчук. Своєю пишнотою приваблюють Рожі (В.Михліцька, Я.Саміляк), красиві Фіалки (Ангеліна та Яна Гаврилюк). Нагадують всім про тепло: Дзвіночки (Д.Мельник та А.Іваніцька), жовтогарячі Братчики (М.Яворська, В.Насадюк), Сверщик (М.Насадюк). Рости квітам допомагає Вітрик (А.Гаврилюк),заколісує квіточки Ніч (Д.Непеляк). І знову разом Синички-сестрички (А.Насадюк та А.Саміляк).

   Музичний супровід (А.Насадюк) .

  Грою, піснями, танцями юні артисти зачарували присутніх :  школярів  та учителів Переріслянського ліцею, батьків, депутатів, працівників Переріслянської сільської ради ОТГ.

  Нехай любов до драматичного мистецтва, добро і  Божа ласка завжди будуть з вами, Дорогі дітоньки, та разом з вашим  наставником  Ганною  Насадюк.