Фото без опису

Понад 6 тисяч осіб були працевлаштовані за сприяння служби зайнятості від початку року

У січні – липні 2023 року з філіями обласного центру зайнятості співпрацювало 3,0 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 7,7 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості було укомплектовано 5,6 тис. вакансій, рівень укомплектування вакансій склав 72,4%.

Послугами служби зайнятості у січні - липні 2023 року скористалися 15,0 тис. осіб, з них 11,7 тис. зареєстрованих безробітних.

За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 6,2 тис. осіб, в тому числі 326 внутрішньо переміщених осіб.

До громадських та інших робіт тимчасового характеру було залучено 165 осіб. Крім того, 601 особа була залучена до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану.

З метою забезпечення професійно-кваліфікаційного рівня шукачів роботи вимогам роботодавців, за сприяння служби зайнятості 1,4 тис. безробітних проходили професійне навчання. 303 особи отримали ваучер на навчання та підвищення кваліфікації.

Станом на 1 серпня 2023 року кількість зареєстрованих безробітних становила 3,5 тис. осіб.

Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.

Якщо у вас виникають будь-які питання, пов’язані з працевлаштуванням, звертайтесь до працівників служби зайнятості (контакти за посиланням https://is.gd/u0nOYN).

Ми завжди раді вам допомогти та бажаємо успіхів на шляху до працевлаштування!

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи

Івано-Франківського обласного

 центру зайнятості

вул. Деповська, 89 а,

м. Івано-Франківськ,

76002

 (066) 3711836