Фото без опису З 01.01.2022 року вступила в дію поновлена нормативна грошова оцінка земель населених пунктів с. Перерісль та с.Фитьків.

          Відповідно до укладених договорів оренди земельних ділянок зміна нормативної грошової оцінки земельних ділянок є підставою для внесення змін до діючих договорів оренди землі шляхом укладання додаткових угод та переукладання їх (при умові закінчення строку  його дії)  щодо розміру орендної плати за землю.

         Орендарям земельних ділянок в місячний термін   необхідно звернутися у відділ земельних відносин Переріслянської сільської ради для виготовлення довідок про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, витягів з Державного кадастру з метою укладення додаткових угод до договорів оренди або їх переукладання.

        Відповідно до  статті 30 Закону України "Про оренду землі" визначено, що зміна умов договору оренди землі здійснюється за взаємною згодою сторін. У разі недосягнення згоди щодо зміни умов договору оренди землі щодо розміру орендної плати, яка є обов’язковим платежем згідно Податкового кодексу, спір вирішується в судовому порядку.