Інформація Держпродспоживслужби Івано-Франківщини з питань протидії коронавірусу
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за період з 11 травня до 16 травня 2021 року здійснили 1633 моніторингові відвідування.
Виявлено 158 порушень (10%), складено 116 протоколів, винесено 68 приписів, направлено 9 листів в органи місцевого самоврядування
Працювало 20 робочих груп.
Перевірки проводилися за участю представників 17 територіальних громад.
Зокрема перевірено:
- заклади громадського харчування – 393: 47 порушень (12%), 38 протоколів, 18 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
- об’єкти торгівлі продовольчими товарами – 635: 60 порушень (9%), 49 протоколів, 22 приписи та пропозиції, 3 листи направлено в органи місцевого самоврядування;
- об’єкти торгівлі непродовольчими товарами – 351: 23 порушення (7%), 14 протоколів, 11 приписів, 4 листи направлено в органи місцевого самоврядування;
- агропродовольчі ринки – 38 перевірок: 10 порушень (26%), 10 протоколів, 3 приписи;
- дитячі дошкільні заклади – 35: 2 порушення (6%), 2 приписи;
- заклади загальної середньої освіти – 55: 9 порушень (16%), 2 протоколи, 7 приписів, 1 лист направлено в органи місцевого самоврядування;
- інші заклади (перукарні, салони краси, спортзали, фітнес-клуби) – 126: 7 порушень (6%), 3 протоколи, 5 приписів.