Фото без описуФото без описуФото без опису

Шановні громадяни

просимо із розумінням і відповідальністю відноситися до свого здоров'я та здоров'я близьких та оточуючих. Звертаємося до жителів громади, які прибули з-за кордону, дотримуйтеся правил самоізоляції, на наражайте на небезпеку рідних та сусідів, залишайтеся 14 днів вдома та консультуйтеся у сімейних лікарів щодо стану свого здоров'я.

    Законом України встановлено адміністративну відповідальність за порушення правил карантину - штраф від 17 000 до 34 000 гривень.

З метою запобігання поширенню на території Переріслянської сільської ради гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом згідно протоколу № 4 позачергового засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 17 лютого 2021 року, Протоколу № 4 позачергового засідання постійної комісії з питань ТЕБ і НС від 22 лютого 2021 року Переріслянської сільської ради:

1.Заборонити на території сіл Переріслянської сільської ради

- роботу закладів громадського харчування сіл Переріслянської сільської ради (крім замовлень на виніс);

  •                                                         термін: з 22 по 28 лютого 2021 року;
  • проведення культурних, розважальних, спортивних, соціальних, інших масових заходів;
          • термін: з 22 лютого 2021 року
  • рекомендувати настоятелям храмів сіл Переріслянської сільської ради утриматися від проведення релігійних заходів
          • термін: з 22 лютого 2021 року
  • обмежити відвідування закладів із масовим скупченням людей (магазини, відділення зв'язку сільські ради)

Зважаючи на складну епідемічну ситуацію, яка склалася наразі у Переріслянській громаді (станом на 22.02.2021 року на території сіл Переріслянської сільської ради на COVID-19 пройшли тестування 148 осіб, у 87 осіб підтверджено коронавірусну інфекцію.

С. Перерісль – протестовано 36 осіб, підтверджено 22 випадки захворювання, с. Фитьків - протестовано 42 особи, підтверджено 21 випадок захворювання,с. Волосів - протестовано 40 осіб, підтверджено 27 випадків захворювання, с. Цуцилів - протестовано 3 особи, підтверджено 3 випадки захворювання , с. Гаврилівка - протестовано 27 осіб, підтверджено 14 випадків захворювання.