Фото без опису    4 жовтня 2018 року колектив Фитьківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» відвідали одну з найбільших святинь України-Зарваницю.

    Масу нових вражень та приємних емоцій отримали працівники закладу, адже провели там цілий день. Усі залишилися задоволеними, адже не часто випадає така можливість. Зарваниця – це жива Божа присутність, материнська милосердна опіка матері Божої Марії.

    Зі щемом, глибокою повагою і любов’ю освітяни заходили в храм, мандрували стежками, по яких ступали не один раз люди з благородною метою – попросити в Матері Божої здоров’я о. Івана Качанюка, а також здоров'я, щастя для себе, рідних та України. Пройшли по Хресній дорозі, відвідали собор Зарваницької Божої Матері, побували біля джерела св.Анни. Сюди сходяться сотні тисяч віруючих – не тільки з України, але й з-за кордону, щоб припасти до чудотворних ікон Пречистої Діви Марії і Розп’ятого Спасителя.

    А «Український Єрусалим» у Марійському духовному центрі Зарваниці – надовго закарбувався у пам’яті та душах кожного. До унікального комплексу увійшли копія Гробу Господнього, Голгофа – гора, на якій розіп’яли Ісуса Христа, Оливний сад, де Ісус молився перед арештом, Сходи Покаяння (Святі сходи), якими Ісус Христос підіймався на суд до Пилата, купіль Ветезда, де оздоровлювалися хворі, Левові (Ліонські) ворота та Вежа Давида. Таке святе місце не може не зворушити сердець.