Фото без описуАкція-флешмоб "Усиновлення – це любов на все життя" спрямована на привернення уваги до дітей-сиріт.

30 вересня, в день свята Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії, Україна святкує День усиновлення. Це свято життєвої мудрості і щирості,  свято розуміння,  свято великої душі та великого терпіння. В цей день  вітаємо тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків в усиновленні. Але в цей урочистий день ми також повинні думати й про тих хлопчиків і дівчаток, які ще чекають такої бажаної для них родини. Мама і тато – два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати не лише народивши малюка, а і усиновивши його або взявши його на виховання в прийомну сім’ю чи дитячий будинок сімейного типу.

Перед нами стоїть серйозне і глибинне завдання – формувати в Україні культуру усиновлення, культуру прийняття дитини, культуру відкритості і поваги до усиновленої, прийомної дитини чи дитини під опікою. Треба вчитися любити і поважати дитину щиро, шанувати її самобутність. І тоді найкращою подякою дорослим буде самоповага дитини до самої себе, її самодостатність та впевненість у житті.

Всеукраїнська акція-флешмоб під назвою: "Усиновлення – це любов на все життя" пройде 28 вересня 2018 року, яка відбудеться одночасно в усіх регіонах України.

У Переріслянській ОТГ флешмоб пройде 28 вересня 2018 року з 14.00-15.00 год. на базі Переріслянського ліцею.

Запрошуємо долучитися усіх бажаючих!!!